New Profesional Consult 930 x 122

rable

„Rabla” pentru persoanele juridice, la start

Agenţia Regională de Protecţia Mediului Piteşti informează că programul „Rabla” – Sesiunea 2012 va demara, pentru proprietarii persoane juridice din data de 23 aprilie 2012. Valoarea unui tichet pentru casare rămâne nemodificată faţă de anul trecut, respectiv tot la suma de 3.800 de lei.

“Ghidul de finanţare al programului, pentru anul în curs, a fost aprobat prin Ordinul Ministrului Mediului şi Pădurilor.

Începând cu 23 aprilie şi până pe 31 august 2012, se pot înscrie în acest program proprietarii – persoane juridice (primăriile, instituţiile de învăţământ de stat sau cele private, instituţiile publice, organizaţiile neguvernamentale, unităţile care aparţin cultelor religioase şi operatorii fără personalitate juridică (persoane fizice autorizate, întreprinderi familiale şi individuale) care îşi desfăşoară activitatea în regim economic.

Ca şi în anii 2010 şi 2011, cuantumul primei de casare este de 3.800 lei, fiind exprimată printr-un tichet cu valoare nominală. De asemenea, pentru achiziţionarea unui autovehicul nou pot fi utilizate cel mult 3 tichete valorice. Dosarul de acceptare se depune la Administraţia Fondului pentru Mediu”, informează Sorina Marin, director adjunct al ARPM Piteşti.

Listele cu producătorii, importatorii de autoturisme şi cu distribuitorii autorizaţi să participe în acest an la Programul „Rabla”, precum şi cea cu operatorii economici autorizaţi să desfăşoare activităţi de colectare şi tratare a vehiculelor scoase din uz, se găseşte pe site-ul Administraţiei Fondului pentru Mediu, www.afm.ro, în cadrul secţiunii „Programul de stimulare a înnoirii Parcului naţional auto 2012″.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3