Donaris 930 x 122

    lacat

    Radieri de firme pe banda rulanta

    Mediul economic argesean se simte foarte rau si are nevoie de tratament urgent. O dovada in acest sens o reprezinta numarul mare de radieri voluntare inregistrate la Oficiul Registrului Comertului din Arges.

    Conform datelopr oficiale, numarul radierilor voluntare de firme a crescut in acest an de peste 6 ori! Oamenii de afaceri prefera sa isi „ingroape” afacerile decat sa mai plateasca dari peste dari, toate impovoratoare, unui stat care nu ofera mai nimic in schimb.

    Datele furnizate de Oficiul pentru Registrul Comertului Arges au darul de a da fiori. Conform acestora, numarul radierilor voluntare efectuate in acest an in primele 7 luni din Registrul Comertului a crescut in Arges de peste 6 ori fata de aceeasi perioada a anului trecut! Astfel, in primele 7 luni ale anului trecut erau inregistrate doar 565 de radieri, in timp ce in acest an s-a ajuns la 3.482 de radieri voluntare (cu peste 500% mai mult!).

    Cele mai multe radieri au fost efectuate din cauza conditiilor dificile din punct de vedere economic, agentii economici facand cu greu fata provocarilor crizei. Totusi, Arges se afla pe locul 15 in tara din punct de vedere al numarului de radieri, in alte zone situatia fiind mult mai grava.

    Cele mai multe radieri au fost inregistrate in Bucuresti (aproape 12.000), iar cele mai putine in judetul Teleorman (221).

     

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90