930 x122 grota rece

    rds

    RDS ofera internet gratis

    De la 1 august 2011, RCS & RDS ofera tuturor abonatilor la internet fix prin fibra optica Digi Net Fiberlink un abonament gratuit de internet mobil pe telefoanele mobile. Poate asa microbistii vor viziona on-line postul GSP TV pe care in continuare, cu nesimtire, RDS&RCS refuza sa il introduca in grila de programe, desi au scos abuziv din oferta un program gratuit.

    De la 1 august 2011, toti abonatii la internet fix prin fibra optica Digi Net Fiberlink pot primi gratuit internet mobil pe telefon. Internetul mobil gratuit, Digi Net Mobil Asociat, are o viteza de transfer de pana la 7,2 Mbps ai trafic nelimitat inclus. Abonamentele de internet Fiberlink care primesc gratuit internet mobil pe telefonul mobil, sunt:

    – Digi Net Fiberlink 1, cu viteza de acces de pana la 50 Mbps si trafic nelimitat, de 29 lei

    – Digi Net Fiberlink 2, cu viteza de acces de pana la 100 Mbps si trafic nelimitat, de 39 lei

    Tarifele includ TVA.Telefoanele mobile care au acces in reteaua de voce si date mobile a RCS & RDS, sunt cele cu modem 3G incorporat.

    In oferta curenta, compania asigura gratuit si internet mobil prin modem USB – pentru laptop si PC. Oferta este adresata tuturor clientilor Digi Net Fiberlink 2. Toti clientii Digi Net Fiberlink 1 pot beneficia, de asemenea, de internet mobil prin modem USB, pentru numai 10 lei lunar (TVA inclus). Echipamentul de acces, modem-ul USB, este oferit in custodie iar specificatiile tehnice ale serviciului de internet mobil prin modem sunt aceleasi cu cele pentru internet pe telefon: viteza de transfer de pana la 7,2 Mbps si trafic nelimitat inclus.

    Desi in comunicate si brosuri cei de la RDS se bat in piept cu caramida ca ofera internet de mare viteza si calitate, realitatea ii cam lasa fara semnal, iar modenurile USB se topesc dupa cateva ore de utilizare intensive. In alta ordine de idei, oferta nu ii incalzeste cu nimic pe zecile de mii de microbisti argeseni care alearga dupa GSP TV, dar nu il prind… Dovada stau sutele de reclamatii inregistrate la OJPC Arges.

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90