930×122 CAPRA 5

    renault_dacia

    Renault face concurenţă Daciei?

    Compania Renault, care deţine „Automobile Dacia”, se pregăteşte să lanseze o maşină de numai 5.000 de euro! La fel anunţa Renault şi lansarea modelelor low-cost Dacia în urmă cu ceva ani.

    În ciuda asigurărilor de acum, este posibil ca pe viitor noul model Renault să facă în Europa concurenţă Daciei. Renault va prezenta conceptul unei berline de mici dimensiuni în februarie 2014 la salonul auto de la New Delhi, potrivit unor surse citate de presa franceză.

    Maşina face parte dintr-o nouă gamă de autovehicule, botezată „A Entry”, şi va fi produsă iniţial în India pentru ca, ulterior, să fie asamblată şi în Brazilia. Automobilul urmează să fie construit pe o platformă nouă şi va fi destinat pentru început pieţei asiatice. Pentru uzinele grupului Renault din Europa vestea nu trebuie să stârnească îngrijorare, cel puţin deocamdată. Noua maşină, care va avea dimensiunile unui Renault Twingo, nu va fi comercializată în Europa. Totuşi, niciun oficial al Renault nu a exclus posibilitatea ca mica berlină să ajungă și pe piaţa europeană, chiar sub numele Dacia. Mica berlină cu cinci uşi, botezată Go, este tot de mărimea unui Renault Twingo.

    Nissan are de gând să vândă maşina pe piaţa din India începând din 2014, la un preţ de 5.200 de euro. De asemenea, maşina ar urma să fie vândută şi în Rusia, Indonezia şi Africa de Sud.

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90