930×122 CAPRA 5

    dacia_uzina

    Renault schimbă directorul de la „Dacia”! Noul șef a mai lucrat la uzina din Mioveni!

    „Automobile Dacia” va avea un nou director general. Schimbarea, decisă de Renault, se va produce la 1 ianuarie anul viitor.

    Astfel, Jerome Olive va fi înlocuit de Nicolas Maure. Acesta va prelua conducerea „Dacia” și „Renault” România. De asemenea, Maure a fost desemnat să ocupe și postul de director industrial al „Renault” pentru regiunea Euromed-Africa.

    Potrivit unui comunicat de presă de la „Renault”, Nicolas Maure s-a născut în 1960. Este inginer şi a lucrat, printre altele, pentru „Valeo” (1988-1993) şi „Faurecia” (1993-2000). Din anul 2000 lucrează la „Renault”, iar în perioada 2006-2008 a condus Uzina Mecanică „Dacia”. După perioada petrecută în România, Maure a devenit vicepreşedinte pentru Mecanică al „Renault-Nissan” Purchasing Organization şi Director Performanţă Fabricaţie „Renault”.

    Jerome Olive va fi directorul industrial al „Renault” pentru regiunea Europa. Amintim că Olive deținea din 2010 funcția de director general „Dacia” și „Renault” România. La începutul acestui an, el fusese numit și în postul de director industrial al „Renault” pentru regiunea Euromed-Africa.

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3