EcoMoto 930×122

argeșelu

REVOLTĂ ÎN ARGEȘ. FAN COURIER, FĂCUT ZOB: “PRAF AU AJUNS!”

Un producător și comerciant de mure, siropuri și dulceață din satul Argeșelu al comunei Mărăcineni este foc și pară pe Fan Courier. Producătorul relatează pe o rețea de socializare o experiență neplăcută pe care ar fi avut-o recent cu celebra firmă de curierat rapid.

Citiți și: Accident în Argeș, pe un drum foarte circulat!

“3 colete cu sirop și dulceață trimise ieri (2 la București și 1 la Brașov) prin Fan Courier, 3 colete ajunse azi la destinație praf! Dintre ele, 2 au fost distruse, cu certitudine, de șoferii care ar fi trebuit să le ducă întregi (așa cum le preluaseră) la destinație.

Dacă ar fi fost ceva spart încă de la sediu, nu le-ar fi încărcat în mașinile lor, ar fi curs în mod sigur, fiind vorba de sirop.

Citiți și: Argeș. Accident! A intrat cu mașina într-un gard și l-a făcut praf!

Bomboana de pe colivă: un colet pentru București cu 7 obiecte trimise (toate coletele au avut packing list) ajunge la destinație doar cu 3 obiecte, toate desfăcute și, probabil, gustate, pentru că nu mai era niciunul întreg. I l-au dus doamnei, cu verificare la livrare, deși eu nu l-am trimis așa și s-au făcut că nu stiu cum cele 3 obiecte din 7 au ajuns la destinație desfăcute și degustate, într-o cu totul altă ambalare decât fuseseră la livrare.”, scrie, revoltat, producătorul din Argeș.

Incidentul l-a determinat să renunțe definitiv la trimiterea prin curier a produselor sale către clienți: “Aici se încheie experiența mea cu livrarea prin curier în România!

Îmi cer scuze tuturor clienților care au avut de suferit și îmi asum despăgubirea sau compensarea neplăcerilor.

Fan Courier nu a greșit cu nimic, doar eu și alte mii de clienți neghiobi greșim zilnic asigurându-le locuri de muncă unor oameni de nimic și fiți siguri că nici nu va plăti nimic. Ei doar încasează și nu își asumă nicio responsabilitate! Mulțumesc frumos, Fan Courier, pentru paguba de 500 de lei de azi și îți promit că nu-ți voi mai da altă șansă, pentru altă pagubă!

Rog respectuos toți clienții care vor produsele mele să mă scuze, dar nu voi mai vinde decât cu predare personală!” (Foto: descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90