New Profesional Consult 930 x 122

    bani_numaratoare

    Romania cocosata de datorii

    Banca Mondială acordă României un împrumut de 400 de milioane de euro pentru susținerea reformelor fiscale, pentru protecția socială și sectorul financiar, a anunțat, vineri, BM printr-un comunicat.

    Consiliul Director Executiv al Băncii Mondiale a aprobat pe 19 decembrie un împrumut bancar internațional pentru reconstrucție și dezvoltare în valoare de 400 milioane euro pentru România.

    Scopul împrumutul este de a susține reformele Guvernului privind administrare fiscală, protecție socială și sector financiar, astfel încât România să iasă din criza economică și financiară pe o poziție mai puternică, se arată în comunicat.

    Acesta este al treilea împrumut pentru politica de dezvoltare care va fi dat României, într-o serie de credite evaluate la un miliard de euro. Programul este parte a pachetul de suport al Fondului Monetar Internaţional (FMI) și Comisiei Europeană (CE) evaluat la 20 miliarde de euro pentru România lansat în mai 2009.

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3