930×122 CAPRA 5

    taxeprimarie06

    S-au grabit sa achite darile

    Peste 1.300 de piteşteni şi-au plătit impozitele în prima zi de colectare din noul an. Primăria Piteşti a deschis ghişeele de încasare a taxelor şi impozitelor locale încă de pe data de 3 ianuarie, în prima zi lucrătoare din noul an.

    Cu această ocazie, peste 1.300 de cetăţeni şi agenţi economici şi-au plătit deja impozitele, profitând astfel şi de reducerea cu 10% a valorii impozitelor în cazul în care acestea sunt plătite până la sfârşitul lunii martie.

    Totuşi, primul care a achitat impozitele, Florin Din, nu a făcut-o la un ghişeu, ci online, chiar pe 1 ianuarie la ora 21. El a plătit cu cardul bancar pe Internet cu ajutorul sistemului de plată electronică disponibil la adresa www.primariapitesti.ro.

    Pe data de 3 ianuarie, primii contribuabili care au plătit au fost Elena Oţelea, Alexandru Oţelea, Maria Dumitru, Maria Suhaleschi, Dumitru Suhaleschi, Dumitru Ştefan, Iulian Cuta, Gheorghe Duicu, Georgeta Crivac şi Graţiela Neuschwander.

    1.269 de plăţi au fost cu numerar, 16 plăţi prin POS (bancomat). 83 de agenţi economici au achitat taxele şi impozitele locale aferente anului în curs cu numerar.

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3