930×122 CAPRA 5

    angajati

    Scade numarul salariatilor

    Criza economica si financiara are efecte dramatice in ceea ce priveste locurile de munca, acestea fiind din ce in ce mai putine. O dovada in acest sens este si faptul ca numarul salariatilor din judetul Arges este in continua scadere, ajungand aproape de un record negativ.

    Numarul de angajati din judetul Arges este in continua scadere, desi ca oferte de locuri de munca vacante judetul nostru se afla intre primele in tara. Conform datelor furnizate de Directia Judeteana de Statistica Arges, numarul salariatilor era la 30 septembrie de 128.926 persoane, in scadere cu 828 persoane (-0,6%) fata de efectivul salariatilor de la finele lunii august 2010.

    Scaderea numarului de angajati s-a facut resimtita in toate sectoarele de activitate, continuând linia descendenta din ultimele 12 luni.

    Din datele statistice rezulta ca cei mai multi argeseni lucreaza in servicii (aproape 50%), iar restul activeaza in industrie si constructii (48,2%) si in agricultura, vânatoare si servicii anexe, silvicultura si pescuit (1,9%).

    Comparativ cu luna septembrie din anul 2009, efectivul total al salariatilor s-a redus cu 13.506 persoane (-9,5%) ca urmare a dinamicii negative inregistrate in industrie si constructii (-16,4%) si in servicii (-2,1%).

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90