Donaris 930 x 122

    mioveni_finante

    Se desfiinteaza Finantele la Mioveni

    Administratiile Fiscale de la Mioveni, Poiana Lacului, Stefanesti, Bascov, Leordeni si Domnesti se vor desfiinta de la 15 iunie. Propunerea a venit din partea ANAF, care a anuntat ca mai mult de 30% din trezoreriile din tara se desfiinteaza. La aflarea vestii primarul din Mioveni, Ion Georgescu a organizat un protest alaturi de alti sase primari, din comunele limitrofe care depindeau direct de Fiscul de la Mioveni, respectiv cei ai comunelor Titesti, Davidesti, Micesti, Balilesti, Vulturesti si Dârmanesti.

    Cea mai importanta dintre unitatile fiscale care urmeaza sa fie desfiintata este cea de la Mioveni, care administra sapte primarii, dar si Uzina Dacia si 14 furnizori externi ai acesteia, Penitenciarul Colibasi si Platforma Institutului de Cercetari Nucleare si Fabrica de Combustibil Nuclear.

     

    Odata cu inchiderea administratiei fiscale din orasul Mioveni, toti cetatenii din comunele limitrofe vor fi nevoiti sa mearga pentru orice problema la Finantele din municipiul Pitesti. Tot din acest motiv, primarul orasului Mioveni alaturi de ceilalti edili din localitatile afectate, au facut o adresa pe care a trinis-o ministrului Finantelor Publice, Sorin Blejnar prin care solicita reconsiderarea acestei masuri.

    Directorul Executiv al Directiei Finantelor Publice Arges, Dorin Falca, spune ca angajatii unitatilor fiscale care se vor inchide nu vor ramâne fara loc de munca, ci vor fi mutati in alte unitati din judet. Fiscul de la Mioveni deserveste in prezent aproximativ 60.000 de contribuabili, 13.000 de persoane fizice si juridice si sapte primarii.

    New Profesional Consult-555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3