EcoMoto 930×122

    macara

    Sechestru pe macara

    Finantele nu iarta nimic atunci cand vine vorba sa recupereze de la diversi agenti economici sumele de bani aferente impozitelor si taxelor catre bugetul consolidat al statului. A simtit acest lucru pe pielea lui si un agent economic din Stefanesti care s-a trezit cu sechestru…pe macara!

    Erau perioade cand firmele de constructii nu faceau fata comenzilor. Peste tot intalneai numai santiere, fiind si mare cerere de muncitori calificati si ingineri in domeniu. Acum, chiar daca se consata un reviriment pe aceasta piata, lucrurile sunt complet schimbate, in sensul ca numai cei cu adevarat puternici mai rezista. Altii ajung insa la faliment.

    Asa a patit si un agent economic din Stefanesti care s-a trezit ca, in contul datoriilor pe care le are la stat, Finantele i-au pus sechestru pe o serie de echipamente pentru constructii care sunt scoase acum la licitatie in vederea vanzarii pentru suma de doar 29.000 de lei, dar mai ales pe o macara de tip Kroll K evaluata la aproape 100.000 de lei.

    Tot mai multe firme sunt, din pacate, executate silit de catre autoritatile statului sau banci pentru ca acestea din urma sa isi recupereze sumele pe care agentii economici le datoreaza la buget.

    Poate ca nu ar strica, insa, sa fie gasite si unele modalitati pentru a ajuta agentii economici aflati la ananghie, astfel incat sa fie salvate si locurile de munca aferente afacerilor aflate in pericol.

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3