NOR CURIER 930X122

uzina-dacia-sectia-asambl

Servicii medicale in clinici private petnru angajatii Dacia

Salariaţii Dacia vor beneficia din luna iulie de servicii medicale de calitate în clinici private. Serviciile medicale vor fi disponibile gratuit sau la tarife preferenţiale ca urmare a unui parteneriat încheiat de Grupul Renault România cu Centrul Medical Unirea.


„Grupul Renault în România se preocupă de sănătatea angajaţilor săi şi caută soluţii pentru a le oferi acestora nu numai un mediu decent de lucru, ci şi ajutor pentru prevenirea şi tratarea eventualelor probleme de sănătate. Facilitatea acordată acum angajaţilor, în plină  criză, e o dovadă în plus a modului responsabil în care grupul priveşte relaţia cu salariaţii”, a declarat Radu Mavrodin, director Resurse Umane Grup Renault România.

Acest tip de beneficiu este oferit tuturor salariaţilor din Grupul Renault România sub forma unui abonament al cărui cost este suportat în totalitate de companie. Abonamentul este acordat atât angajaţilor cu contract de muncă pe perioadă nedeterminată, cât şi celor cu contract de muncă pe perioadă determinată.

Conform contractului încheiat de Grupul Renault România cu Centrul Medical Unirea, abonamentele sunt valabile în clinicile proprii şi în cele partenere din Piteşti şi din Bucureşti.{loadposition inside}

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3