Donaris 930 x 122

    dacia_uzina

    Sesiune de internship pentru studenti in cadrul Grupului Renault

    Grupul Renault lansează o nouă campanie de stagii, pentru anul 2012, adresată studenţilor în anii terminali din cadrul facultăţilor tehnice. Sesiunea de internship se va derula în lunile aprilie-iunie 2012, în diverse entităţi ale Grupului Renault în România, iar temele sunt specifice domeniului industriei automobilului.

    Studenţii în anul IV de la facultăţile tehnice se pot înscrie pe site-urile www.daciagroup.com sau  www.renault-technologie-roumanie.com şi alege trei dintre temele propuse, în ordinea preferinţelor. Înscrierea se poate face doar online după completarea formularului de internship, disponibil pe site. Candidatura va fi însoţită de un curriculum vitae şi transmisă la adresa de mail relatii.universitati@daciagroup.com până la data de 16 noiembrie 2011. Studenţii selectaţi vor fi invitaţi la un interviu cu responsabili de resurse umane ai Grupului şi specialişti din zona temelor propuse. În urma interviului vor fi anunţaţi studenţii care au fost admişi la sesiunea de stagii programată pentru anul următor, dar şi universităţile din care aceştia fac parte.

    Prin organizarea acestei noi campanii de stagii, Grupul vine în întâmpinarea studenţilor care vor să facă primul pas în carieră. Ei pot astfel beneficia de experienţă relevantă în domeniul ales, îndrumarea unui tutore din cadrul companiei pe toată perioada stagiului, posibilitatea realizării lucrării de licenţă, dar şi alte avantaje precum bursă lunară, transport zilnic, cazare, masa de prânz la sediul companiei.

    Principalele entităţi ale Grupului Renault în România sunt Uzinele Dacia (Uzina Vehicule, Uzina Mecanica şi Şasiuri, Direcţia Logistică, inclusiv centrul RIR-ILN), centrul de inginerie Renault Technologie Roumanie, direcţia comercială Renault Commercial Roumanie şi Matriţe Dacia.

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90