NOR CURIER 930X122

    dn73_campulung

    Straco si General Trust, iar la licitatia pentru DN 73

    Maine, la ora 12, am putea afla numele constructorului câştigător al licitaţiei organizată de ministerul Transporturilor prin CNADR pentru cei 7 km- dintre Piteşti şi sensul giratoriu spre Mioveni- şi pentru tronsonul 11-13 km, părţi care au fost omise atunci când restul drumului a fost licitat de fosta guvernare.

    Subprefectul Gheorghe Marin speră că, dacă nu vor fi contestaţii, ca de la 1 octombrie să înceapă şi lucrările de reabilitare, dacă vremea o va permite. „Sunt mai multe firme. Din ce ştiu şi Straco şi General Trust Argeş, care deja lucrează pe DN 73. Aceste porţiuni au fost proiectate, iar ministerul Finanţelor a alocat bani pentru investiţii ca urmare a vizitei la Mioveni a premierului Victor Ponta”, a precizat subprefectul Gheorghe Marin.

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3