930 x122 grota rece

rabla

Suplimentare de tichete la programul „Rabla”

Programul „Rabla” ar putea fi din nou suplimentat. Anuntul a fost facut de ministrul Mediului, Laszlo Borbely. Ministrul a mai spus ca din masinile vandute pana acum prin programul „Rabla”, jumatate sunt din productia proprie, cele mai multe iesind pe poarta Uzinei Dacia – Renault de la Mioveni.

Programul „Rabla” de innoire a parcului auto national ar putea fi din nou suplimentat. Dupa ce Guvernul a alocat inca 50.000 de vouchere pentru programul respectiv, in plus de cele alocate initial, Ministerul Mediului ia in calcul o noua suplimentare, de aceasta data cu circa 30.000 de tichete.

Ministrul Mediului, Laszlo Borbely, a fost cel care a facut anuntul, mentionand ca programul ar putea fi suplimentat dupa ce voucherele din ultima transa tiparita vor fi distribuite in totalitate catre REMAT-uri pana la sfarsitul acestei saptamani. Programul va continua in aceleasi conditii ca si pana acum.

In doar 3 luni in acest an au fost deja scoase din circulatie circa 110.000 de masini, un numar egal cu cel al masinilor casate prin programul „Rabla” in ultimii 3 ani. Ministrul Mediului a mai spus ca au fost deja cumparate prin programul „Rabla” peste 22.000 de masini noi, mai mult de jumatate dintre acestea fiind de productie autohtona.

Editia 2010 a programului „Rabla” a inceput in 18 februarie, cand au fost distribuite 60.000 de vouchere. Ulterior, numarul de vouchere a fost suplimentat de doua ori, de fiecare data cu cate 50.000. Valoarea unui voucher este de 38.000 de lei.

Beneficiarii programului pot folosi pana la 3 vouchere pentru achizitionarea unei masini noi in schimbul celei casate.

{loadposition inside}

 

 

 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90