New Profesional Consult 930 x 122

    mihai-tanasescu

    Tanasescu regreta actiunile finantistilor

    Mihai Tanasescu, fost deputat de Arges al PSD, dezaproba, in parte, actiunile angajatilor din Finante care si-au revendicat drepturile, mai precis plata stimulentelor pe lunile august si septembrie. Tanasescu afirma, totusi, ca acest sistem al stimulentelor a avut si un rol nefast pentru sistemul fiscal, uitand sa mentioneze ca si el l-a girat in perioada in care a fost ministru de Finante in guvernarea Adrian Nastase.

     

    Mihai Tanasescu afirma ca „gestul functionarilor de la Finante este regretabil”
    Fostul deputat de Arges al PSD Mihai Tanasescu, in prezent reprezentant al României la Fondul Monetar International, a declarat ca protestul angajatilor de la Finante, nemultumiti ca nu li s-au platit stimulentele pe doua luni, nu ar fi pe deplin justificat.

    El insusi fost ministru al Finantelor, Tanasescu a apreciat in egala masura ca si conducerea actuala a Ministerului ar fi trebuit sa dea dovada de o mai buna comunicare.

    „Este regretabil gestul functionarilor din Finante. Pentru a dezamorsa aceasta stare de lucruri e nevoie de o comunicare mai buna din partea conducerii ministerului, a Guvernului. Stimulentele trebuiau acordate punctual, in functie de performantele individuale, acolo unde ele existau”, a declarat Mihai Tanasescu.

    El a mai adaugat ca „stimulentul nu acompania in mod necesar o performanta, ci  era un supliment salarial” si ca „s-a mers ani multi pe acordarea unor sume care pâna la urma au compromis insasi notiunea de stimulent”.

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90