New Profesional Consult 930 x 122

    mihai-tanasescu

    Tanasescu sustine un acord cu FMI pentru doi ani

    Fostul deputat de Arges al PSD, Mihai Tanasescu, a declarat ca un nou acord al Romaniei cu Fondul Monetar International (FMI) pentru o perioada de doi ani ar fi suficient pentru tara noastra. Afirmatia reprezinta parerea personala a fostului deputat, in prezent reprezentant al Romaniei la FMI.

    Referindu-se la noul program pentru Romania, Tanasescu a spus ca, in prezent, administratia romaneasca nu este suficient de pregatita pentru a functiona fara sprijin extern .

    „Intotdeauna am crezut, si cred in continuare, ca administratia publica romaneasca este bine pregatita, mult mai bine pregatita decat in 1990, dar nu atat de pregatita incat sa poata sa functioneze cap-coada fara un suport, fara sfaturi si fara o conclucrare cu altii”, a afirmat Tanasescu.

    Referitor la noile conditii care vor fi incluse intr-un nou program, Tanasescu este de parere ca nu vor mai exista noi masuri de austeritate pentru atingerea tintelor, fiind suficienta implementarea celor puse in practica in acest an.

    El a mentionat ca marile linii de discutie din viitorul program se vor axa in primul rand pe cresterea eficientei administratiei publice pentru derularea proiectelor cu fonduri europene, dar si pe reforma in domeniul intreprinderilor de stat, unde exista un sistem de monitorizare.

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3