930X122 MAIA

bestengineer

joburi

TÂRG DE JOBURI PENTRU EXPERȚI ÎN IT ȘI INGINERI

Experţii în IT şi inginerii din Argeş care sunt la început de carieră și care se află în căutarea unui loc de muncă sau care doresc noi oportunităţi pot alege dintre cele peste 300 de joburi care vor fi oferite la târgul BESTEngineer. Târgul se va desfăşura vineri, 17 octombrie (între orele 10 și 18), şi sâmbătă, 18 octombrie (între orele 10 și 17), la International Trade Center din Braşov.

Citiți și: Ireal. Video: Șoferul unui BMW (desigur!) – surprins de RADAR cu 275 km/oră

Companiile prezente aşteaptă să intervieveze ingineri specializaţi în domeniile mecanic, electric, chimic, construcţii civile, calitate sau petrolier, cât şi experţi în IT software şi hardware. Printre angajatorii prezenți se vor număra Continental Corporation, Premium Aerotec, Hutchinson România, Autoliv România, Draexlmaier România, Benchmark Electronics, ATOS IT Solution, Brunel (companie olandeză specializată în recrutarea de personal din domeniul ingineriei și IT) și Cameron.

Până acum au fost organizate 14 ediţii BESTEngineer în oraşe precum Bucureşti, Timişoara, Iaşi, Cluj, Braşov, Sibiu, dar și Pitești, la care au participat mai bine de 100 de companii.

Citiți și: Argeș. Aproape 43 de milioane de € pentru un drum!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3