930×122 CAPRA 5

    euro-bani-publimedia-shutterstock

    Adrian Prodănel face 4 milioane de euro pe an din folie!

    Un consilier local din Piteşti face bani frumoşi de pe urma producţiei de mase plastice. Veniturile acestuia de pe urma activităţii respective se ridică la 10 milioane de euro pe an, dintre care 4 milioane de euro numai din folie pentru solarii.

    Este vorba de omul de afaceri Adrian Prodănel (46 de ani), cunoscut ca unul dintre cei mai mari dealeri BMW de pe piaţa locală. El are afaceri de 10 mililioane de euro/an din producţia de mase plastice, prin intermediul Prointer­med Piteşti, iar 40% din vânzări sunt acoperite de folia de polietilenă vândută sub brandul Glia, notează zf.ro. Acest produs este folosit de producătorii de legume în construcţia de solare, cei mai mari clienţi ai fabricii deţinute de Prodănel fiind fermieri din localităţi precum Matca, Izbiceni sau Poiana Mare.

    „Magazinul pe care îl deţinem în Matca a vândut anul trecut de 1 milion de euro. În fiecare zonă legumicolă cresc suprafeţele în fiecare an cu 10-15%, sunt unele zone în care suprafeţele de solare cresc şi mai mult, nu rămân pe loc“, precizează Adrian Prodănel, ales local al PSD Piteşti.

    [555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90