930×122 CAPRA 5

    soares_da_costa_-_logo

    Un nou scandal „marca” Soares da Costa la Pitesti

    Firma Biff International din Pitesti a dat in judecata compania portugheza Soares da Costa, cea care este antreprenor general al contractului cu finantare europeana de reabilitare si modernizare a retelelor de apa si canalizare din municipiul resedinta de judet. Litigiul este in derulare la Tribunalul Comercial din cauza unei sume de 1 milion de lei pe care Biff pretinde ca Soares da Costa o are de achitat in contul sau.

    Asa cum s-a intamplat si cu alte firme din Pitesti, Biff International a fost selectata de Soares da Costa sa devina subcontractor. Altfel spus, Soares da Costa a castigat licitatia internationala organizata de structurile europene in materie, dar a dat lucrarea pe mana altor firme, si anume firme locale. Nu de putine ori, aceste firme locale s-au plans de probleme cu plata facturilor in contul lucrarilor emise, existand si acuzatii din partea autoritatilor locale conform carora Soares da Costa ar fi vinovata pentru falimentul unor companii romanesti.

    Ei bine, si Biff International reclama faptul ca are de primit bani de la Soares da Costa. Reprezentantul la Pitesti al companiei portugheze, insa, a negat ca ar fi vorba de o datorie. „Este vorba de garantia pentru lucrari. Pana se va face receptia mai dureaza. Daca pe parcurs apar probleme, lucruri de remediat, eu trebuie sa platesc o companie sa remedieze ce e gresit sau stricat. Si atunci, daca eu dau garantia, de unde imi recuperez banii? Banii vor fi virati cand toate lucrurile vor fi in ordine”, ne-a declarat Josue Fonseca, reprezenantul Soares da Costa.

    Am incercat sa aflam si punctul de vedere al companiei Biff International. In acest sens, am sunat la sediul firmei, insa secretara ne-a spus ca patronul, Vatica Bold, este intr-o sedinta. Ulterior am mai incercat sa luam legatura cu firma respectiva, dar telefonul suna ocupat.

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 CAPRA 3