NOR CURIER 930X122

dacia

VESTE EXCELENTĂ PENTRU DACIA MIOVENI

Vestea este excelentă pentru uzina din Mioveni și, în general, pentru industria județului Argeș. Decizia a fost luată de Renault din rațiuni logistice și economice. Despre ce este vorba?

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

Producția Duster pentru piața din Marea Britanie este mutată din India, de la uzina din Chennai, la Automobile Dacia, anunță hotnews.ro. Potrivit aceleiași surse, în acest fel timpii de așteptare pentru clienții britanici se va diminua semnificativ. Procesul de mutare se află în plină derulare.

Proiectul este mai vechi. În anul 2012 Renault demara în India producerea Duster-ului cu volan pe partea dreaptă, destinat special pieței britanice. Atunci uzina din Mioveni nu era pregătită să treacă la producția de mașini cu volan pe partea dreaptă, dar între timp situația s-a schimbat.

Citiți și: Anunțul făcut azi de Dacia dă toată lumea peste cap

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3