930×122 CAPRA 5

    uzina-dacia-sectia-asambl

    Vești importante pentru angajații de la DACIA!

    Cu puțin timp în urmă, Administrația Prezidențială a dat publicității un comunicat de presă cu vești bune pentru județul Argeș și orașul Mioveni.

    Potrivit comunicatului, președintele Traian Băsescu l-a decorat azi la Palatul Cotroceni pe directorul general al Alianței Renault-Nissan, Carlos Ghosn. Directorul Alianței a primit de la președinte Ordinul Național „Steaua României” în grad de Comandor pentru „contribuţia determinantă în eficientizarea industriei de automobile din ţara noastră”.

    Cu această ocazie, se precizează în comunicat, Carlos Ghosn a dat asigurări că Renault are în plan pentru următorii ani să păstreze activitatea uzinei „Automobile Dacia” din Mioveni măcar la nivelul actual. Cu alte cuvinte, actualele locuri de muncă de la uzina argeșeană (bine plătite, mai ales comparativ cu ceea ce există pe piața românească a muncii) sunt garantate pentru alți câțiva ani de acum înainte. De asemenea, Ghosn a precizat că planul de afaceri al Renault pentru anii următori prevede ca dezvoltarea producției la fabricile sale din Maroc și Rusia să nu afecteze producția uzinei din Argeș. Directorul general al Alianței Renault-Nissan a adăugat că „o creştere viitoare a activităţii acestor unităţi de producţie va depinde, în mare măsură, de evoluţia competitivităţii şi productivităţii acestora”. Pe de altă parte, președintele Traian Băsescu a fost informat de Carlos Ghosn că în acest an uzina din Mioveni a obținut o producție record: 343.000 de automobile fabricate.

    Mai precizăm că tot astăzi directorul general al Alianței Renault-Nissan a fost primit la Palatul Victoria și de primul-ministru Victor Ponta.

    555×222 grota rece

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90