930×122 CAPRA 5

centru comercial

Edilul, asumat, își cere, sincer, scuze! Gestul rar al unui politician

Edilul, asumat, își cere, sincer, scuze! Gestul rar al unui politician

Citiți și: Anunțul care schimbă tot despre traficul infernal din Nord!

Primarul orașului Pitești, Cristian Gentea, a transmis un mesaj important în legătură cu lucrările care au afectat traficul în oraș, în special în zona sensului giratoriu de la Leroy Merlin.

Citește și: Micul detaliu care te poată lăsa fără permis

Citiți și: Când se termină coșmarul din Nord?! Anunț important, de ultim moment

Într-un gest de asumare publică a responsabilității, edilul și-a cerut scuze tuturor piteștenilor afectați, subliniind importanța transparenței și a comunicării eficiente.

Primarul și-a cerut scuze public

Primarul Gentea a evidențiat că, deși lucrările sunt menite să modernizeze infrastructura orașului și să aducă beneficii pe termen lung, comunicarea deficitară a condus la un disconfort semnificativ pentru cetățeni.

Într-o declarație sinceră, acesta a admis că lipsa de informare adecvată a fost o greșeală.

De asemenea, edilul și-a asumat pe deplin responsabilitatea pentru situația care s-a creat.

Iată mesajul primarului Cristian Gentea:

„Ședința de lucru din această dimineață cu echipa care gestionează desfășurarea lucrărilor la sensul giratoriu de la Leroy Merlin a fost una în care am stabilit câteva măsuri foarte clare: în 8 zile, nu în 18, constructorul va termina lucrarea începută!

Nu le pot reproșa decât lipsa de comunicare, cea care a condus la blocarea traficului în zona de Nord a Piteștiului, în cea mai încărcată perioadă a sezonului!

Proiectele investitorilor privați, aprobate de Consiliul Local, vin, într-adevăr să ajute orașul prin infrastructură modernizată, însă momentul ales pentru ultimele etape ale lucrărilor a fost unul nefericit și necomunicat!

Puteam face această modernizare după încheierea anului școlar și scăderea traficului!

Fac apel la cetățenii piteșteni să circule, atât cât se poate, pe rute ocolitoare, sau să își mărească atenția în traficul îngreunat până în 19 iunie!

Și pentru că primarul este de vină pentru tot ce nu funcționează cum am dori, le cer, sincer, scuze tuturor pentru disconfortul creat!”

Apel la răbdare și soluții pentru traficul îngreunat.

În continuarea mesajului, primarul Gentea a făcut un apel la cetățeni să folosească rute ocolitoare și să fie mai atenți în trafic pe durata lucrărilor.

Edilul, asumat, își cere, sincer, scuze! Gestul rar al unui politician

De asemenea, el a subliniat că măsurile adoptate vor reduce semnificativ perioada de disconfort, de la 18 zile la doar 8 zile, cu termenul de finalizare fixat pentru 19 iunie.

Primarul a încheiat prin a reitera angajamentul său de a îmbunătăți comunicarea cu cetățenii și de a se asigura că astfel de situații sunt gestionate mai eficient în viitor.

Prin aceste măsuri, Cristian Gentea speră să reducă impactul negativ asupra traficului și să finalizeze lucrările cât mai repede posibil, în beneficiul întregii comunități.

Amănunte pe marginea subiectului puteți re (citi) în următoarele materiale:

 – Piteștiul – BLOCAT – efectiv! Așa ceva nici în filme nu vezi – 

 – Lăsați-vă mașinile acasă! Ce a fost ieri este ,,pistol cu apă”! Urmează coșmar!

Foto principal: Descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

6 comentarii

  • un pitestean spune:

    Principalul e sa se invete din greseli si sa nu se mai repete.
    Frumos gestul….

  • Clevetici spune:

    Stati sa vedeti ce se va intampla cu traficul pitestean dupa deschiderea centrului comercial Leroy Merlin (si altii)!

    De unde in ultimii ani traficul bara la bara s-a permanentizat intre semaforul de la Mol (Kaufland Gavana) la giratoriul de la Cinema Lumina (Gavana II),
    ajungand azi sa se permanentizeze si pana la urmatorul giratoriu de la Dedeman (odata cu deschiderea Mc Donalds Gavana care atrage trafic)

    in 1-2 ani mersul bara la bara va ajunge pana la noul giratoriu Leroy Merlin urmat de semaforul de la Auchan Gavana!

    P.S.
    Pe marginea Bd. N. Balcescu mai sunt destule case vechi de 50-70 de ani, iar intuitia ne spune ca se vor demola si in locul lor se vor construi blocuri care vor avea intrare cu bariera din acest bulevard.
    Ce va iesi de aici putem anticipa usor.

  • Elena spune:

    Sa ne spuna care este ruta ocolitoare.

  • Cezar spune:

    Care ruta ocolitoare, domnule Primar? Este singura ruta disponibila ‘momentan’.

  • Constantin spune:

    Primarul orașului Pitești spune să folosim RUTE OCOLITOARE, care sunt acestea? Pe calea ferată, printare copaci, pe unde?
    Glumiți cu autostrada…se circulă pe-o singură bandă, se lucrează d-nu primar.
    Ce Dumnezeu, am avut încredere că aveți pregătire și experiență, om educat, director de-o viață. Cel puțin a-ți avut puterea de-a prezenta SCUZE…🙈

  • marian Dumitrache spune:

    Semafoare,guri de canal de rupem mașinile,rute ocolitoare pe străduțele cu sens unic și toate astea exact după ce s-au terminat alegerile.Domnul Primar face mișto de pr….scuze de cetățeni

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3