NOR CURIER 930X122

consilier usr

Edilul din Poiana Lacului, în război cu un consilier USR: ,,L-am dat în judecată!”

Edilul din Poiana Lacului, în război cu un consilier USR: ,,L-am dat în judecată!”

Citiți și: Carambol lângă Pitești. O fetiță de 6 ani, dusă la spital

Sunt șicane mari între Ion Dumitrache, edilul comunei Poiana Lacului și consilierul local USR în localitate, Cristian Nicula!

După ce Cristian Nicula a postat un filmuleț pe pagina personală de Facebook în care atrage atenția public asupra faptului că autoritățile urmează să semneze un contract de iluminat public la un preț ,,exorbitant” care nu justifică ,,sumele de bani cheltuite degeaba”, edilul Ion Dumitrache vine cu dreptul la replică.

Citiți și: Un edil „greu” din Argeș a lovit o femeie cu mașina Primăriei

Reamintim faptul că politicianul trage un semnal de alarmă asupra faptului se vor cheltui 300.000 de euro pe un soft ,,care ne va spune când și unde arde un bec”, punând la îndoială investiția ce urmează a fi făcută pentru comună – ,,intrați toți pe internet și vedeți cât costă o lampă!”.

Toată declarația consilierului local, AICI.

 

Edilul din Poiana Lacului, în război cu un consilier USR: ,,L-am dat în judecată!”

Mai multe detalii despre acest subiect puteți re (citi) în articolul publicat ieri de ePitești, AICI – Argeș. Edilul din Poiana Lacului, acuzat: 300 de mii €, un soft pentru becuri arse –

Acuzat fiind că investește ,,sume de bani cheltuite degeaba”, edilul comunei Poiana Lacului, Ion Dumitrache ne-a contactat în această dimineață și a oferit, în exclusivitate, declarații despre acest subiect.

,,Vă arăt contractul, dacă vreți, veniți la mine!”

,,Uitați care e treaba… E vorba de un proiect aprobat pe fondul de mediu.

Au fost 420 de proiecte. Primăria Poiana Lacului a obținut 18 din maximum de 100 de puncte, am semnat contractul în fondul de mediu și, în momentul de față, suntem în licitație.

Deci, licităm pe fondul de mediu banii din care fac parte mai multe localități. Poiana Lacului are maximum de puncte pe acest proiect.

Deci, nu discutăm de 300.00 de euro. Discutăm de un sistem de iluminat cu led inteligent, făcut la Poiana Lacului.

Eu vorbesc de o lucrare de 2 milioane (n.r. lei) plus TVA, eu vă arăt contractul, dacă vreți, veniți la mine! (…)

Acuma e în licitație, până la 1 (n.r. august) terminăm licitația.

În urma licitației, cel care câștigă, face lucrarea. (…)

Nu discut de banul alocat de Primărie, discut de un proiect pe fondul de mediu!”

,,Am două procese cu dumnealui, astă e al treilea!”

Întrebat de către redactorul ePitești dacă sunt adevărate acuzațiile aduse de consilierul local USR, primarul declară că nu există așa ceva și că deja este a treia oară când îl dă în judecată pe politicianul de la USR.

,,Eu vă spun că nu există așa ceva! 300.000.. nu știu ce… Există un proiect finanțat de fondul de mediu, care se licitează!

Am două procese cu dumnealui (n.r. consilierul USR Cristian Nicula), calomnia.. cu băutura (…), am pe a doua, cu pădurea și p-asta o pui pe-a treia! (…)

Mi se pare normal să-mi expun un punct de vedere care e… realitatea…”

În încheierea discuției, primarul Ion Dumitrache a mai ținut să sublinieze că totul este făcut legal și că este dispus să prezinte orice acte doveditoare.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

2 comentarii

  • Gardin Marian Alexandru spune:

    2 milioane de lei fără TVA cât înseamnă domnule primar ? Convertiți în euro ?
    Raportați la cele doar 1100 de corpuri de imuninat care nu ajung pentru toată comuna.
    Cât ar costa fiecare LED ? Mult peste prețul pieței.😏
    PS. 2 procese pierdute, urmează al treilea !😉

  • Anonim spune:

    Nu ma leg de toate aspectele fiindca e posibil ca in articol sa existe greseli (spre exemplu cum poate obtine primaria un contract cu doar 18 puncte din 100 posibile, cum scrie in articol), dar imi explica si mie cineva de ce toti primarii „de la guvernare” au descoperit brusc dorinta de a pune lampi led in localitati (exemplu, Gentea, cu lampile lui care costa aberant)? Raman dator cu o bere oricarui cetatean onest care imi spune firma de la care se cumpara becurile alea si face si o comparatie cu becuri similare gasite pe net… Sa stim si noi cine a sarit la cap…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90