Donaris 930 x 122

crima

CÂȚI NEBUNI CA EL MAI SUNT PE STRADĂ?

O femeie a murit azi în Mioveni omorâtă de un nebun în plină stradă. Moralmente, crima este și a judecătorilor care nu l-au internat pe nebun la Psihiatrie după ce în 2014 a tăiat, nu letal atunci, o altă femeie.

Citiți și: Manager Spital Mioveni: „Să nu se mai plece spre alte zone, cum ar fi București!”

Sunt nebuni și nebuni. Unii inofensivi, alții – mulți, putini, nu știu – periculoși. Periculoși dovediți medical și, ca în acest caz, faptic. Ce căuta în libertate acest nebun? Au și nebunii nebuni drepturile lor? Serios? Dreptul să-mi lovească sau chiar să-mi omoare soția, mama, copilul?

Câți ca acest nebun mai sunt la ora asta pe străzile orașelor noastre? Suficient încă unul și în curând vom auzi de o altă crimă similară cu cea de azi.

Citiți și: Concert de mare clasă! Vedete de renume vor urca pe scenă!

Dacă, la fel ca acum trei ani, criminalul va fi găsit fără discernământ și nu va răspunde penal, adică nu va fi condamnat și trimis după gratii, ce va urma? Și dacă, tot ca în urmă cu trei ani, un complet de judecători va refuza internarea definitivă a nebunului la Boli Psihice?

Nu sunt legile bune? Schimbați legile! Ce părere au parlamentarii de Mioveni? Mai are Mioveniul parlamentari?

Este o vorbă: morții cu morții, viii cu viii. Locul nebunilor de legat este nu printre noi, ci la spitalul de nebuni. Dacă nu, noi suntem nebunii!

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3