Donaris 930 x 122

andrei vișoiu

ELEV DE LA „BRĂTIANU”, REUȘITĂ FABULOASĂ LA NIVEL EUROPEAN

Elev de la „Brătianu”, reușită fabuloasă la nivel european. Andrei Iulian Vișoiu (foto), în vârstă de 17 ani, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Ion C. Brătianu” din Pitești, este câștigătorul din partea României al concursului de traducere Juvenes Translatores organizat de Comisia Europeană.

Citiți și: Exclusiv. Poliția, OFICIAL despre știrea care ZGUDUIE România!

Tema din acest an a fost ce pot face tinerii pentru a contribui la conturarea viitorului Europei.

Traducătorii Comisiei Europene au selectat câștigătorii din rândul a 3.116 de elevi participanți. România a fost reprezentantă de 32 de școli, respectiv de 153 de elevi.

Citiți și: Întâlnirea minților: Dulcan luminează „Brătianu”!

Cei mai buni tineri traducători din fiecare țară UE vor merge în primăvară în Bruxelles pentru a-și ridica premiile și pentru a se întâlni cu traducătorii profesioniști ai Comisiei Europene.

Ediția din acest an a concursului a fost prima desfășurată integral online. A avut loc pe 21 noiembrie 2019, simultan în toate cele 740 de școli participante.

Concursul li se adresează elevilor de liceu în vârstă de 17 ani și se desfășoară simultan în toate școlile selectate din Uniunea Europeană. Mai multe detalii, AICI.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90