Donaris 930 x 122

andrei vișoiu

ELEV DE LA „BRĂTIANU”, REUȘITĂ FABULOASĂ LA NIVEL EUROPEAN

Elev de la „Brătianu”, reușită fabuloasă la nivel european. Andrei Iulian Vișoiu (foto), în vârstă de 17 ani, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Ion C. Brătianu” din Pitești, este câștigătorul din partea României al concursului de traducere Juvenes Translatores organizat de Comisia Europeană.

Citiți și: Video: Pompierii, la Brătianu!

Tema din acest an a fost ce pot face tinerii pentru a contribui la conturarea viitorului Europei.

Traducătorii Comisiei Europene au selectat câștigătorii din rândul a 3.116 de elevi participanți. România a fost reprezentantă de 32 de școli, respectiv de 153 de elevi.

Citiți și: „BRĂTIANU” ADUCE VEDETE LA BALUL BOBOCILOR

Cei mai buni tineri traducători din fiecare țară UE vor merge în primăvară în Bruxelles pentru a-și ridica premiile și pentru a se întâlni cu traducătorii profesioniști ai Comisiei Europene.

Ediția din acest an a concursului a fost prima desfășurată integral online. A avut loc pe 21 noiembrie 2019, simultan în toate cele 740 de școli participante.

Concursul li se adresează elevilor de liceu în vârstă de 17 ani și se desfășoară simultan în toate școlile selectate din Uniunea Europeană. Mai multe detalii, AICI.

[555x222px]Destinatia-Ideala-Iarna-ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441