930×122 CAPRA 5

adeverinţă

ELEV DE LA „ODOBESCU”, FOC ȘI PARĂ PE PUBLITRANS

Un tânăr ne-a contactat pentru a ne reclama că ieri, 23 martie 2016, ar fi avut parte de un incident neplăcut într-un autobuz Publitrans. Mihai Duminică, în vârstă de 16 ani, elev la Colegiul Naţional ”Alexandru Odobescu” din Pitești, spune că un controlor i-a luat adeverinţa de elev pentru că nu avea abonament, precizându-i că îi va fi returnată în momentul în care îşi va plăti amenda.

Citiți și: Apar noi informații despre agresorul din autobuz. Ce a pățit tânărul care a îngrozit țara

“M-am urcat în autobuz cu abonamentul expirat pentru că liceul de-abia azi (n.r. – ieri) mi-a eliberat adeverinţa de elev şi au venit controlorii. Le-am explicat şi m-au pus să le arăt adeverinţa de elev. Când am scos adeverinţa, controlorul, Adrian D., mi-a luat-o din mână şi a băgat-o în borsetă, spunându-mi că o voi primi înapoi atunci când le voi plăti amenda.”, ne-a relatat Mihai.

Băiatul afirmă că dorea să îşi facă abonament chiar în aceea zi și că s-a gândit că având adeverinţa de elev nu va întâmpina nicio problemă.

Citiți și: Pitești: Publitrans angajează! Toate detaliile, AICI

Tânărul adaugă că a sunat la Publitrans şi că a trimis şi un e-mail pe adresa societății în care a relatat tot ceea ce s-a întâmplat. Reclamă, însă, că nu a fost luat în serios şi că i s-a spus să meargă la garaj pentru a-şi recupera adeverinţa. Elevul acuză că este în neregulă faptul că i s-a luat adeverința, pentru că ea conţine date personale. De altfel, Mihai Duminică anunță că intenţionează să facă plângere la Poliţie dacă nu îşi va primi necondiționat de la Publitrans adeverinţa de elev.

Contactat telefonic de ePitești, Manuel Rotaru, directorul general al Publitrans, spune că nu ştie nimic despre incident şi că, cel mai probabil, băiatul ar fi folosit adeverinţa pentru a se scuza că nu cumpărase bilet, deși „aşa ar fi fost normal”. De asemenea, Rotaru afirmă că tânărul este aşteptat să îşi achite amenda şi să îşi recupereze astfel adeverinţa.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3