EcoMoto 930×122

elev

Elev, show pe manele pe autospeciala de poliție

Elev, show pe manele pe autospeciala de poliție

Citiți și: Accident frontal grav, lângă Pitești, acum! Intervenție de urgență!

Un elev din Giurgiu s-a filmat în timp ce dansa pe o mașină de poliție și a urcat clipul pe TikTok, cu o melodie de manele pe fundal, informează Ziare.com.

Polițiștii au transmis că elevul este instituționalizat în cadrul unei căsuțe de tip familial, iar poliția era la unitatea de învățământ pentru o acțiune preventivă.

Citiți și: Polițiștii amenință! Ce îi nemulțumește

În timp ce oamenii legii erau în interiorul Școlii Speciale din municipiul Giurgiu, elevul s-a urcat pe autospecială.

„În timp ce polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității și cei ai Biroului Siguranță Școlară desfășurau activități preventive în interiorul Școlii Speciale nr.1, din municipiul Giurgiu, un elev, instituționalizat în cadrul unei căsuțe de tip familial, s-a urcat pe autospeciala M.A.I., fiind filmat de către un alt elev.

În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs”, au transmis polițiștii.

„O să-și îndeplinească visul: se întâlnește cu procurorul”, transmis polițiștii într-un comentariu.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3