Donaris 930 x 122

10

ELEVII DE 10 DIN ARGEȘ, PREMIAȚI AZI – PRINTRE EI, FETE DE PARLAMENTARI

Trei absolvenţi de liceu şi 27 de absolvenți de gimnaziu din Argeş care au obţinut în acest an medii de 10 la Bacalaureat și, respectiv, la Evaluarea Naţională au fost premiaţi astăzi în sala mare a Consiliului Judeţean.

Citiți și: Noi burse pentru elevi!

Elevii de 10 la Bacalaureat (trei fete) au primit diplome şi câte 3.000 de lei de la Guvern, prin Ministerul Educaţiei, iar proaspeţii liceeni, câte 1.000 de lei fiecare. Premiile au fost înmânate de prefectul Mihai Oprescu, preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Tecău, şi inspectorul şcolar general al județului, Dumitru Tudosoiu.

Printre cei 30 de tineri premiaţi (din diverse motive, 7 au absentat de la ceremonia de azi, dar îşi pot ridica oricând banii şi diplomele de la Inspectoratul Şcolar) s-au numărat şi doi copii de parlamentari PSD. Este vorba de Anastasia Rădulescu, fiica deputatului Cătălin Rădulescu, şi de Maria Cristina Valeca, fiica senatorului Şerban Valeca, ambele cu media 10 la Evaluarea Națională.

Citiți și: Schimbare radicală la examenul de Bacalaureat!

„Mă bucur pentru acest premiu. Pe viitor vreau să rămân în ţară, să mulţumesc astfel pentru ceea ce am primit.”, ne-a declarat Maria Cristina Valeca (foto 3).

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3