930×122 CAPRA 5

elevi

Elevii piteșteni de 10 au plecat în tabără în Serbia!

Astăzi, 7 iulie, 23 dintre cei mai merituoși elevi de gimnaziu din Pitești, desemnați de școlile în cadrul cărora aceștia studiază, au plecat în Serbia, în tabără.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Tabăra de vară este organizată, pe bază de reciprocitate, între orașele înfrățite Pitești – România și Kragujevac – Serbia.

Citiți și: Bani pentru elevi. Care sunt condițiile

Copiii piteșteni vor rămâne timp de 10 zile în Kragujevac.

În același timp, și 23 de elevi sârbi vor veni la Pitești.

Primăria Pitești transmite:

„O tradiție de peste 45 de ani este reluată: tabăra de vară a copiilor din orașele înfrățite, Pitești și Kragujevac!

23 dintre cei mai merituoși elevi de gimnaziu din Pitești, desemnați de școlile în cadrul cărora aceștia studiază, au plecat astăzi și vor rămâne timp de 10 zile, în Serbia, în tabăra de vară organizată, pe bază de reciprocitate, între orașele înfrățite Pitești – România și Kragujevac – Serbia.

Același număr de copii sârbi, elevi ai școlilor din Kragujevac, vor petrece această perioadă în România. Tabăra le este oferită de către municipalitate, ca o recunoaștere a meritelor și a rezultatelor lor școlare.

În perioada 7-17 iulie 2022, elevii din Pitești care participă la această tabără vor reprezenta cu cinste școala unde învață, Piteștiul și România.”

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Nenad spune:

    Dear citizens of Pitesti,
    i hope that your children had a good time in Kragujevac like ours in Pitesti.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3