Donaris 930 x 122

Emilia Mateescu

Emilia Mateescu nu demisionează din funcția de prefect

USR-PLUS, prin vocea deputatului de Argeș, Ionuț Moșteanu a transmis faptul că, demisiile membrilor de partid au avut loc doar în Guvern.

Citiți și: Foștii și actualii jupâni ai Argeșului au pus județul la cale

Astfel, membrii USR-PLUS, care ocupă funcţii de prefecţi și subprefecţi, nu îşi vor da demisia.

Poate fi vorba de o demisie doar în cazul în care, premierul Florin Cîțu ar dori acest lucru.

Citiți și: USR-PLUS a depus moțiunea de cenzură împotriva guvernului Cîțu

Colegii mei rămân acolo. Ăsta nu este guvernul lui Florin Cîţu. Florin Cîţu a fost pus să îl conducă, să administreze acest guvern de coaliţie. A dovedit că nu poate, însă nu este guvernul dânsului.

Dacă vrea să îi dea afară, să îi dea afară. La câte abuzuri a făcut Florin Cîţu în perioada asta, nu m-ar mira să mai facă încă unul”, a declarat Moşteanu la Palatul Parlamentului.

În acest context, Emilia Mateescu își păstrează deocamdată funcția de prefect al județului Argeș.

Reamintim că, luni, 6 septembrie, miniștrii USR-PLUS și-au dat demisiile din funcțiile pe care le ocupau în Guvern, în contextul actualei crize politice.

În urma acestor demisii, liderii liberali au decis, astăzi, cine sunt miniștrii care vor ocupa interimar posturile lăsate libere.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90