New Profesional Consult 930 x 122

eblogauto.ro

ePitești și eblogAUTO, colaborare în premieră în presa din Argeș!

ePitești.ro anunță începutul unei colaborări pentru o nouă rubrică, destinată pasionaților de mașini.

Citiți și: Geely ar putea cumpăra acțiuni la divizia de motoare termice Renault

eblogauto.ro va fi colaboratorul nostru pentru rubrica auto. Astfel, cititorii ePitești.ro vor putea fi de acum la curent cu toate noutățile din acest domeniu – care sunt cele mai noi modele de mașini și motociclete și cum se prezintă ele pe teren? Echipa eblogauto.ro nu doar le descrie, le și testează!

Citiți și: DACIA Spring 2022: o mașină ieftină ce oferă peste strictul necesar

Efectuează test drive-uri și test ride-uri cu mașinile și motocicletele care se vând în România, pentru ca ulterior să poată oferi cititorilor recenzii obiective despre acestea.

Testele auto și moto sunt înregistrate video și încărcate ulterior pe Youtube, pe eblogAUTO.ro

Un test-drive este unul dintre cele mai importante etape înainte de cumpărarea unei mașini. La fel se întâmplă și în cazul unei motociclete.

Ideal pentru cei care vor să-și achiziționeze un automobil este să se ducă să facă singuri un test cu modelele pe care le doresc. Cu toate acestea, înainte de o astfel de decizie trebuie să se și documenteze cu privire la aceste modele. Cel mai indicat este să căutați informația acolo unde este prezentată obiectiv.

eblogauto.ro are o experiență de peste 10 ani în presa auto și vine în întâmpinarea celor care simt nevoia de a cunoaște autovehiculele în funcție de cerințele lor. Aici este locul pasionaților auto ADEVĂRAȚI!

De acum, prin această nouă colaborare, în premieră pe piața media online din Argeș, și ePitești.ro va putea veni în întâmpinarea pasionaților de mașini.

Pentru că punem preț pe cititorii noștri, căutăm întotdeauna să rămânem receptivi la preferințele lor!

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA