930×122 POSADA 5

dna

Europol acuză – Polițiștii, dotați cu echipamente made în China, cumpărate la suprapreț

Percheziții DNA la Poliția Română!

Citiți și: Polițiștii au descins la un festival din Mioveni

Procurorii DNA au descins azi la Poliția Română și fac cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție, comise în anul 2020, în legătură cu achiziționarea unor echipamente pentru dotarea poliției naționale.

DNA transmite într-un comunicat de presă:

În cursul zilei de 04 aprilie 2023, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, se efectuează percheziții domiciliare în două locații situate în municipiul București, din care una reprezintă sediul unei instituții publice.

Citiți și: Breaking. Exclusiv: Președintele Mînzînă, despre descinderea DNA la CJ Argeș

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.”

Sindicatul Europol afirmă că achizițiile făcute în timpul pandemiei constau în mii de bastoane cu electroșocuri și căști antivandal.

În realitate, echipamentele ar fi fost simple chinezării, cumpărate la suprapreț de la o firmă de apartament, acuză sindicatul.

Mii de bastoane cu electroșocuri și căști antivandal cumpărate pe repede înainte sub pretextul „pandemiei”. În realitate niște chinezării mizerabile cumpărate în 2020 de către șeful Poliției Române de la acea vreme, Liviu Vasilescu, actualmente director general al Direcția Generală Anticorupție, la suprapreț, de la o firmă de apartament. Mai jos puteți vedea cum s-a rupt un astfel de baston cu electroșocuri la a 3-a utilizare.

P.S.: Un baston cu electroșocuri cumpărat de Poliția Română cu aproximativ 130 lei fără TVA, la un simplu GOOGLE, la liber, îl găsiți la 60 lei.”, transmite Sindicatul Europol, într-o postare pe Facebook.

Sursă video: Facebook Sindicatul Europol

Foto principal: descriptiv/ Sursă: playtech.ro

555 pe 222 COSTACHE

Comentarii

570 pe 90 Costache