930×122 CAPRA 5

supernova

Eveniment de excepție la Supernova Pitești

Eveniment de excepție la Supernova Pitești

Citiți și: Ziua în care toată lumea merge la Supernova! Ce va fi acolo e NEBUNIE

Târg de antichițăți la Supernova Pitești

Weekendul acesta pasionații de antichități pot vizita târgul de antichități găzduit de centrul comercial Supernova Pitești. Acest eveniment aduce laolaltă colecționari și comercianți din întreaga țară.

Citiți și: Pitești: Supernova pregătește ceva F-A-B-U-L-O-S! Toată lumea vine!

„Pentru cei pasionați de bijuterii, acest târg este un adevărat paradis. Veți găsi bijuterii din epoci trecute, cu pietre prețioase și design-uri sofisticate. De la broșe la brățări, cercei și coliere, fiecare bijuterie are o istorie fascinantă.

Pentru iubitorii de artă, tablourile expuse sunt adevărate opere de artă care pot da personalitate oricărui interior. De la peisaje idilice la portrete, tablourile aduc cu ele farmecul unor vremuri apuse.

Obiectele de mobilier aduc un strop de eleganță și rafinament oricărui locuințe. Fie că sunteți în căutare de scaune elegante, mese de sau comode cu stil, târgul de antichități din Supernova vă va surprinde cu varietatea și calitatea pieselor disponibile.

Pentru colecționarii de timbre și monede, acest târg este o ocazie unică de a găsi piese rare și de colecție. Filatelia și numismatica sunt reprezentate cu mândrie, iar pasionații vor avea ocazia să exploreze și să achiziționeze obiecte care fac parte din patrimoniul istoric al României și nu numai.

Pe lângă aceste categorii de antichități, târgul oferă și multe alte obiecte interesante, cum ar fi ceasuri, porțelanuri fine, cărți rare și multe altele.

Indiferent dacă ești colecționar înrăit, amator de antichități sau doar un curios care dorește să exploreze trecutul, la acest târg vei găsi cu siguranță ceva pe placul tău.

Foto: Arhivă/ Descriptiv

555 X 222 POSADA 2
570 X 90 POSADA 3