NOR CURIER 930X122

mioveni

Eveniment important azi în Mioveni

Luni, 30 ianuarie 2023, cu ocazia Zilei Internaționale a Nonviolenței Școlare, o parte dintre elevii unităților de învățământ din oraș au participat la o întâlnire tematică, organizată de Primăria orașului Mioveni în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean, Inspectoratul Județean de Poliție Argeș, Inspectoratul de Jandarmi al Județului Argeș și Poliția Locală Mioveni.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

Pe lângă specialiștii în domeniul prevenirii violenței și a acțiunilor antisociale din cadrul M.A.I. și I.S.J., elevii de liceu au primit sfaturi de viață și de comportament de la fostul component al naționalei de fotbal, Nicolae Dică, în prezent antrenorul echipei CS Mioveni.

Citiți și: Exclusiv! Fetița care a căzut iar de la etaj, „e mai critic decât data trecută/Mama țipa foarte tare!”

Acțiunea a fost găzduită la Centrul Cultural Mioveni și a făcut parte din cadrul unei campanii de prevenire și informare cu privire la fenomenul violenței în școli. Întâlnirea cu elevii din Mioveni a fost structurată în două serii, una pentru pentru ciclul liceal și alta pentru cel gimnazial, invitații putând astfel să transmită în mod aplicat și punctual mesajele și informațiile de interes.

Ziua Internațională a Nonviolenței în Școli promovează ideea de educare permanentă a copiilor în armonie, solidaritate, toleranță, nonviolență și respect pentru drepturile omului.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3