New Profesional Consult 930 x 122

centrul cultural mioveni

EVENIMENT ÎN MIOVENI

Eveniment în Mioveni. La Casa de Cultură Racovița, Consiliul Local, Primăria orașului și Centrul Cultural Mioveni, în parteneriat cu Asociația Ordessos, au organizat ieri Ziua veteranilor de război și Ziua internațională a muzeelor.

Citiți și: Manager Spital Mioveni: „Să nu se mai plece spre alte zone, cum ar fi București!”

Alocuţiuni cu privire la însemnătatea evenimentului au fost rostite de președintele Asociatiei Ordessos, Emil Vlaicu, președintele Asociației Naționale a Veteranilor de Război filiala Argeș, colonelul în rezervă Alexandru Ţânţarcu, președintele Asociaţiei Naţionale Cultul Eroilor “Regina Maria” filiala Mioveni, Dumitru Voiculescu, președintele de onoare al Asociației Judeţeane Argeş ”Basarab I” a Cadrelor Militare în Rezervă şi în Retragere, Mihai Ghițescu, directorul Muzeului Județean Argeș, Cornel Popescu, și generalul de brigadă în retragere Constantin Năstase.

Au participat veterani de război, rude ale celor căzuți pe câmpul de luptă, reprezentanți ai asociațiilor de profil din județul Argeș și ai instituțiilor publice locale.

Citiți și: Sponsorizare de zeci de mii de euro la Centrul Cutural Mioveni

Participanții au vizitat colecția publică etnografică „Prof. Constantin Năstase”, găzduită în Cula Racovița, și au asistat la momente artistice oferite de Corul veteranilor militari din Argeș și de ansamblul folcloric Dorulețul al Centrului Cultural Mioveni.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90