930X122 MAIA

Asociația Ofițerilor în Rezervă din România

­­­­­­Eveniment internațional la Pitești. Vor participa ofițeri în rezervă din statele NATO

În perioada 22-25 iunie, la Hotel Ramada, în Pitești, și în garnizoana Curtea de Argeș se va desfășura un seminar internațional dedicat tinerilor ofițeri în rezervă din statele NATO.

Citiți și: Pitești: Trecere de pietoni, mutată!

Până acum, ofițeri rezerviști din mai multe state membre și-au anunțat prezența. Este vorba despre ofițeri din Austria, Canada, Danemarca, Elveția, Germania, Grecia și Statele Unite.

Anunțul a fost făcut de Asociația Ofițerilor în Rezervă din România (AORR), organizatoarea evenimentului.

Citiți și: Atenție maximă la km. 38 al autostrăzii A1 pe sensul spre Pitești!

Președinte AORR este generalul dr. Virgil Bălăceanu (foto).

„Asociația Ofițerilor în Rezervă din România (AORR), membră a Confederației Interaliate a Ofițerilor în Rezervă din NATO (CIOR), cea mai mare organizație neguvernamentală a ofițerilor în rezervă din lume, organizează în perioada 22-25 iunie a.c. un seminar internațional dedicat tinerilor ofițeri în rezervă din statele membre.

Evenimentul se va desfășura în Pitești, la Hotel Ramada și în garnizoana Curtea de Argeș. Pentru organizarea activității, asociația a primit sprijinul Ministerului Apărării Naționale, al Statului Major al Apărării, al Statului Major al Forțelor Terestre și al celor două garnizoane menționate.

Seminarul vizează familiarizarea tinerilor ofițeri în rezervă participanți cu elementele esențiale ale politicii, strategiei și procedurilor NATO, dezbaterea unor probleme de interes ale realității contemporane din perspectiva securității și apărării naționale și colective și, nu în ultimul rând, întărirea relațiilor de prietenie și colaborare între ofițerii  participanți, implicit între asociațiile membre ale CIOR.

Până la acest moment și-au anunțat participarea ofițeri în rezervă din Austria, Canada, Danemarca, Elveția, Germania, Grecia, Statele Unite și, evident, România.”, se arată într-un comunicat de presă al AORR.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

570×90 MAIA