New Profesional Consult 930 x 122

eveniment

Eveniment major din Pitești, anulat în ultim moment! Iată motivul

Liberalii anulează un eveniment care urma să se desfășoare miercuri în Sala Sporturilor din Pitești, : „PNL este concentrat pe soluționarea grevei din educație”.

Citiți și: Când politica încurcă ițele: PNL nu și-a dat seama că are candidat la Mioveni datorită PSD

Eveniment anulat în Pitești

„Evenimentul național care urma să aibă loc in după-amiaza zilei de 24 mai la Sala Sporturilor din județul Argeș se amână din motive obiective. PNL este concentrat pe soluționarea grevei din educație. Evenimentul va fi reprogramat pentru o dată ulterioară tot în județul Argeș”, anunță PNL.

Citiți și: Exclusiv. Pitești: Coteț va candida împotriva lui Gentea pentru Primărie

Președintele PNL, premierul Nicolae Ciucă, și secretarul general al PNL, ministrul de Interne, Lucian Bode, împreună cu alți lideri din conducerea PNL vor participa, însă, la momentul solemn de la Vila Florica, în Ștefănești, jud.Argeș, miercuri, 24 mai, de la ora 9.00.

Evenimentele urmau să se desfășoare cu prilejul zilei PNL – 148 de ani de la înființarea Partidului Național Liberal.

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Marin spune:

    Oare nu le este rușine? Chiar cred ca mai ” prostesc” cetățenii? Acum se conventrează? Până acum ce au făcut? Care le-au fost prioritățile? Toți cei din fruntea țării care au condus țara fix după bunul lor plac,cum doar lor le-a fost bine,ar trebui să răspundă pentru dezastrul care l-au facut. Toți. Indiferent cum se numește partidul. Rușine să vă fie!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90