NOR CURIER 930X122

centrul cultural pitești

Evenimente culturale variate: o experiență captivantă la Centrul Cultural Pitești

Evenimente culturale variate: o experiență captivantă la Centrul Cultural Pitești

Citiți și: Pitești. Începe un show de zile mari! Spectacolul pe care toată lumea l-a așteptat

Centrul Cultural Pitești organizează, în perioada 15-21 aprilie 2024, o serie de evenimente culturale și educative variate.

Acestea sunt disponibile atât online, cât și la Sala Ars Nova de la Casa Cărții.

Citiți și: Momente inedite la Pitești: Capsula timpului îngropată acum 10 ani va fi deschisă

Evenimente inedite, lansări de carte, recitaluri de muzică la Centrul Cultural Pitești

Evenimentele includ cenacluri literare, dialoguri pe teme de actualitate, lansări de cărți, și meditații pe subiecte de dezvoltare personală.

Un punct de interes va fi Cenaclul „Armonii Argeșene” sub coordonarea scriitorului Adrian Mitroi, care va include și lansarea revistei „Cuvântul Argeșean”.

Evenimente deosebite la Centrul Cultural Pitești!

De asemenea, dialogurile despre adolescență și realism, coordonate de poetul George Badea, și despre criza vârstei mijlocii, susținute de terapeuta Corina Caltan, promit perspective interesante asupra acestor teme complexe.

Ultimele evenimente din luna martie la Centrul cultural Pitești

Proiectul „Povești pictate” coordonat de Mihaela Viorela Martin va explora legătura dintre artă și poezie, iar dialogurile despre literatură, istoria juridică și psihologia minciunii vor adânci discuții pe teme variate, demonstrând diversitatea culturală și intelectuală a evenimentelor.

Spectacolele sub egida “Simfoniei Lalelelor” vor include dans sportiv, muzică folk-pop și folclor, oferind o gamă largă de divertisment cultural în aer liber.

Centrul Cultural Pitești: Un maraton de evenimente Culturale și Educaționale

Această săptămână plină de evenimente subliniază angajamentul Centrului Cultural Pitești față de promovarea culturii și a artei în comunitate.

Evenimente culturale variate: o experiență captivantă la Centrul Cultural Pitești

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3