930×122 CAPRA 5

andrada badea

EXCELENTĂ INIȚIATIVĂ! LĂUDABIL CE VREA SĂ FACĂ O ELEVĂ DE LA „ZINCA”!

Andrada Badea, eleva de la Colegiul Național Liceal ,,Zinca Golescu’’ din Pitești pasionată de muzică și street dance, are o iniţiativă demnă de toată lauda.

Citiți și: Minunile de la „Zinca”! Elevi de aur, rezultate uimitoare !

,,Protejăm natura, ne protejam pe noi! Nu toţi conştientizează, însă, riscul la care se expun trăind într-un mediu murdar, aşa că se complac în această situaţie. Nu este şi cazul meu. Nu pot să stau cu mâinile în sân şi să privesc mulţimea de gunoaie din oraşul nostru. Tocmai de aceea, împreună cu o bună prietenă, Izabela Maria Pandelea, am organizat un proiect care constă în ecologizarea pădurii Trivale. Nu fiţi indiferenţi şi daţi o mână de ajutor, împreună putem schimba ceva!’’, este îndemnul Andradei.

Acţiunea va avea loc sâmbătă, 22 august, cu începere de la ora 9. Cei care vor să răspundă invitației sunt așteptați în ziua și la ora precizată în fața Palatului Copiilor din pădurea Trivale.

Citiți și: Un subiect delicat și sensibil pentru piteșteni: Ce se întâmplă cu Pădurea Trivale

Mai multe despre Andrada Badea puteţi (re)citi aici: http://epitesti.ro/social/andrada-ia-lectii-de-street-dance/.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3