Donaris 930 x 122

ansamblul dorul

EXCEPȚIONAL: Ansamblul Folcloric Dorul, premiul I la Festivalul Internațional de Dans Folcloric din Turcia

EXCEPȚIONAL: Ansamblul Folcloric Dorul, premiul I la Festivalul Internațional de Dans Folcloric din Turcia

Citiți și: Maestrul Cătălin Oancea a reprezentat România la un eveniment grandios

Dansatorii au reușit să cucerească spectatorii și juriul Festivalului Internațional de Dans Folcloric de la Balçova, Izmir – Turcia și s-au întors acasă cu Premiul I.

Ansamblul este pregătit de maestrul coregraf și președinte al Federației Internaționale a Festivalurilor de Dans, Cătălin Oancea, recunoscut și peste hotare pentru profesionalismul său.

Citiți și: Video – Ansamblul Folcloric Dorul, invitat de onoare la Festivalului Internațional de Folclor Vitosha-Sofia

MII DE SPECTATORI

,,Explozie de bucurie pentru membrii Ansamblului Folcloric DORUL, în ultima seară a Festivalului Internațional de Dans Folcloric de la Balçova, Izmir – Turcia.

În fața câtorva mii de spectatori, dansatorii Dorului s-au descătușat pe scenă reușind să fie cei mai buni și să cucerească Premiul I.

EXCEPȚIONAL: Ansamblul Folcloric Dorul, premiul I la Festivalul Internațional de Dans Folcloric din Turcia

Victoria a fost trăită din plin după lunga perioadă de pregătiri.

În competiție au intrat nouă ansambluri reprezentând Serbia, Muntenegru, Cipru, Croația, Germania, Portugalia, Mexic, Puerto Rico, România. Pe locul II s-au clasat dansatorii din Serbia, iar pe locul III cei din Cipru.

Ansamblul Folcloric DORUL reușește astfel să-și mai adauge în palmares un trofeu și să reconfirme valoarea demonstrată în cei 65 de ani de activitate neîntreruptă pe plan național și internațional.

Evenimentul cultural s-a desfășurat pe parcursul a 6 zile, mesagerii României prezentând în fiecare zi un spectacol coregrafic diferit, cu costume variate, pentru a reflecta bogăția folclorului românesc.

Festivalul Internațional de Dans Folcloric de la Balçova, aflat la ediția a 14-a, a fost susținut de către Municipalitatea din Balcova, Izmir și organizat de către Ansamblul EFEM GSK, condus de președintele Yusuf Erkman.”, se arată într-un comunicat de presă.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3