930×122 CAPRA 5

consiliul judetean

nico_tecau_r

EXCLUSIV! AFLĂ CÂND PREIA TECĂU ATRIBUŢIILE LUI NICOLESCU!

Vineri, 28 februarie, este programată să aibă loc o şedinţă ordinară a Consiliului Judeţean, dar între timp se va mai desfășura şi o şedinţă extraordinară, în care îi vor fi delegate vicepreşedintelui Florin Tecău atribuţiile lui Constantin Nicolescu.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

Potrivit unor surse din Consiliu, aleşii judeţeni au fost convocaţi să participe mâine, 26 februarie, la o şedinţă extraordinară cu un singur punct pe ordinea de zi: delegarea către Tecău (PSD) a atribuţiilor de preşedinte ale lui Nicolescu, al cărui mandat a încetat pentru conflict de interese.

Teoretic, Florin Tecău este cel care va asigura interimatul la conducerea instituţiei până la organizarea de alegeri anticipate, dar este posibil ca în Consiliu să se formeze noi majorităţi, iar atunci atribuţiile lui Constantin Nicolescu să îi fie delegate altcuiva. Şedinţa va avea loc fie de la ora 14, fie de la ora 16, consilierii judeţeni urmând să fie informaţi în timp util.

Citiți și: Premieră în Argeș! Dotări vitale!

Deocamdată nu se pune problema reconfigurării structurii de conducere a Consiliului, chiar dacă USL va înceta să existe. Cel mai probabil, însă, într-o perioadă scurtă de timp se va trece la schimbarea lui Constantin Polexe, de la PNL, din funcţia de vicepreşedinte al Consiliului. Pentru a-şi asigura majoritatea, PSD va trebui să se alieze cu PP-DD, iar o funcţie de vicepreşedinte ar urma să îi revină unui consilier al partidului lui Dan Diaconescu. Şi PNL va încerca să negocieze pentru a-şi asigura majoritatea, deşi acest lucru va însemna colaborarea cu PDL.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90