930 x122 grota rece

ani

CONSTANTIN_NICOLESCU_VERDICT_TRIBUNALUL_BUCURESTI

EXCLUSIV! IATĂ CÂND REVINE NICOLESCU LA MUNCĂ!

Constantin Nicolescu, preşedintele Consiliului Judeţean şi al PSD Argeş, revine la serviciu după o perioadă de două săptămâni de concediu. Conform unor surse apropiate şefului Consiliului Judeţean, Nicolescu ar urma să revină la muncă mâine, 21 februarie.

Citiți și: Un primar nu poate justifica o avere de peste 3 milioane de lei

În acest interval de timp Constantin Nicolescu a fost la tratament la o clinică din Târgu Mureş. El a pierdut procesul cu Agenţia Naţională de Integritate, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie hotărând că s-a aflat în conflict de interese în momentul în care a semnat pentru alocarea unor fonduri pentru firme la care era acţionar.

Prefectura a primit notificare de la ANI în care se cere luarea unei măsuri administrative în urma verdictului din justiție, punându-se problema încetării mandatului lui Constantin Nicolescu. Prefectul Cristian Soare a cerut și așteaptă un raport în acest sens de la secretarul general al județului, Viorica Răducanu, urmând ca după ce va primi raportul să emită un ordin privind încetarea acestui mandat. Totodată, prefectul va informa Guvernul, iar acesta va decide data alegerilor anticipate pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Argeș. Interimatul ar urma să fie asigurat de vicepreședintele Florin Tecău.

Citiți și: „Tătucul” alegerilor, dat pe mâna Parchetului!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90