New Profesional Consult 930 x 122

apartamente

Exclusiv. Clădire cu buncăr în Centru – Spații comerciale, servicii medicale și apartamente

Exclusiv. Clădire cu buncăr în Centru – Spații comerciale, servicii medicale și apartamente

Citiți și: Gentea anunță o nouă investiție majoră în Pitești!

Comisia de Urbanism din cadrul Primăriei Pitești va evalua, în ședința din 20 martie, un nou proiect de dezvoltare urbană propus de o firmă privată.

Acest proiect prevede realizarea unui complex multifuncțional pe un teren de 1.125 metri pătrați.

Citiți și: Persoanele neasigurate, acces la servicii medicale de stat!

Se  propune o combinație de spații comerciale, servicii medicale, locuințe colective și parcări aferente la adresa Pitești, Calea Craiovei nr. 34.

La nivelul subsolului se vor amenaja spatiile tehnice şi adăpostul civil.

Terenul vizat se află parțial în zona de protecție a monumentului istoric Biserica Armenească „Ioan Botezătorul”, încadrat în lista monumentelor istorice sub codul LMI AG-II-a-B-13413.

Conform Planului Urbanistic General validat prin H.C.L. nr. 113/1999, destinația acestui teren, situat în U.T.R. nr. 1, include posibilitatea dezvoltării de spații comerciale, locuințe și alte funcțiuni complementare, cum ar fi spații verzi amenajate și accesuri pietonale și carosabile.

Planul Urbanistic Zonal, aprobat prin H.C.L. nr. 53/1999, detaliază regulile de construcție pentru zona respectivă.

Exclusiv. Clădire cu buncăr în Centru – Spații comerciale, servicii medicale și apartamente

Sunt stabilite limitări în ceea ce privește aliniamentul construcțiilor, regimul de înălțime și indicatorii urbanistici precum P.O.T. (Procentul de Ocupare al Terenului) și C.U.T. (Coeficientul de Utilizare al Terenului).

Propunerea actuală prevede edificarea unei clădiri cu funcțiuni mixte, având un regim de înălțime variabil între subsol, demisol, parter și până la 6 etaje, cu retrageri succesive la nivelurile superioare pentru a crea acces pe terasă.

Indicatorii urbanistici propuși sunt un P.O.T. de 42,88% și un C.U.T. de 2,65, cu o alocare generoasă de spații verzi ce reprezintă 25,30% din suprafața terenului.

Proiectul include, de asemenea, 29 de locuri de parcare, din care 24 sunt amenajate cu sistemul Klaus, și prevede amenajarea spațiilor tehnice și a unui adăpost civil la nivelul subsolului.

Exclusiv – Clădire cu buncăr în Centru – Spații comerciale, servicii medicale și apartamente

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • Eleonora spune:

    Când va fi să vină bomba, o să avem loc de prefăcuții ăștia în adăpostul de la subsol?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90