930×122 POSADA 5

camere de supraveghere

Exclusiv. Pitești: Cum poți obține video cu un eveniment grav

Exclusiv. Pitești: Cum poți obține video cu un eveniment grav Cetățenii din Pitești implicați în incidente rutiere pot solicita Poliției Locale să păstreze imaginile video captate de camerele din oraș.

Citiți și: Fugă în Găvana! Tinerii au dispărut, iar polițiștii găsesc obiecte surprinzătoare!

Astfel, dacă vor să-și dovedească nevinovăția, ei pot urma o procedură simplă.

„Dacă un cetățean are un incident – de exemplu, o tamponare ușoară – și dorește să-și dovedească nevinovăția, el poate face o cerere către instituția noastră (n. red. Poliția Locală).

Citiți și: Edilul, tranșant despre situația ireală din față de la Brătianu!

Noi stocăm imaginile pe baza acestei solicitări, iar mai departe le punem la dispoziția poliției naționale sau le eliberăm instanței de judecată, în funcție de necesități”, a declarat reprezentanta Poliției Locale Pitești, la întrebarea jurnalistului ePitești.

Exclusiv. Pitești: Cum poți obține video cu un eveniment grav

Directorul general ALTIMATE, Claudiu Bălan, a precizat că „Imaginile se șterg automat după 30 de zile. Dacă cetățeanul depune o solicitare, acestea sunt arhivate pentru acces ulterior.”

Declarațiile au avut loc în cadrul evenimentului aniversar ITS România, găzduit de Primăria Pitești.

Piteștiul este unul dintre orașele cu cele mai importante realizări importante în domeniul Sistemelor Inteligente de Transport (ITS).

Primăria Orașului Pitești este partener de onoare al ITS Romania.

Înființată în 1999, ITS România este o asociație profesională non-guvernamentală. ITS promovează implementarea Sistemelor Inteligente de Transport (ITS) în România, corelate la nivel național și armonizate la nivel european.

Cu peste 50 de membri, asociația reunește stakeholderi din domeniul transporturilor: autorități, furnizori de tehnologie, transportatori, consultanți, instituții de cercetare și universități.

Eurial 555 x222
Pizza Sapori Italia 570 90