EcoMoto 930×122

TIR ATI

EXCLUSIV: PRIMUL PACIENT AJUNS ÎN TIR-UL ATI, UNITATEA ADUSĂ ÎN ARGEȘ PENTRU BOLNAVII COVID CARE NU MAI AU LOC LA APARATE

TIR-ul ATI, adus recent în Argeș are un prim pacient (FOTO).

Citiți și: Subprefectul Soare confirmă: TIR-ul ATI în care au murit ieri pacienţi este cel care a fost în Argeş

Judeţul a atins capacitatea maximă de internare pe secţiile de terapie intensivă a pacienţilor în stare gravă infectaţi cu virusul SARS-CoV-2, iar unitatea de terapie intensivă mobilă trimisă de DSU în sprijinul Argeşului are tocmai acest rol, de a le da o șansă celor care nu mai au loc la ATI.

Unitatea de terapie intensivă mobilă are o capacitate de 12 paturi şi urmează să fie autorizată de către DSP Argeş pentru funcţionare.

Citiți și: VIDEO: UNITATEA DE TERAPIE INTENSIVĂ MOBILĂ DIN ARGEȘ FUNCȚIONEAZĂ LA CAPACITATE MAXIMĂ

Cele 12 paturi sunt dotate cu toate echipamentele necesare unei secţii de ATI, respectiv ventilatoare, monitoare şi injectomate şi vor servi îngrijirilor medicale care se impun pacienţilor aflaţi în stare gravă ca urmare a infectării cu noul coronavirus.

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3