930 x122 grota rece

amenintare cu bomba

Exclusiv. Surse: Dispozitiv suspect găsit într-un bolid de lux! Posibil de urmărire

Exclusiv. Alertă maximă în Pitești, lângă Spital și sediul Poliției!

Citiți și: Gentea anunță o nouă investiție majoră în Pitești!

Update, ora 12:23, IPJ Argeș transmite: 

„Astăzi, în jurul orei 11:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați direct de către un bărbat de 38 de ani, din Câmpulung, cu privire la faptul că ar fi observat un obiect atașat la pragul autoturismului pe care îl utilizează, obiect pe care l-ar fi pus în habitaclul autovehiculului, solicitând efectuarea de verificări.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Pentru intervenția specifică acestui tip de sesizare, la fața locului au intervenit specialiștii pirotehniști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș, în vederea efectuării de verificări pentru a stabili dacă obiectul prezintă elemente de interes pirotehnic, din primele verificări rezultând că nu prezintă pericol la manipulare și transport.

Obiectul în cauză a fost ridicat, iar în cauză se continuă cercetările, pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.”

Update, ora 12:08

Potrivit surselor ePitești, cel care a anunțat autoritățile cu privire la dispozitivul suspect a fost chiar proprietarul mașinii. Acesta a găsit o cutie de mici dimensiuni pe pragul bolidului său de lux, o mașină Ford Mustang. Bărbatul a mers să anunțe imediat autoritățile.

 

Obiectul suspect ar fi un dispozitiv de urmărire, conform surselor ePitești.

Știrea inițială, ora 11:38

Exclusiv. Alertă maximă în Pitești

Alertă maximă pe bulevardul Eroilor din Pitești, lângă sediul IPJ Argeș.

Potrivit primelor informații, în zona sediului IPJ Argeș s-ar fi găsit un dispozitiv suspect. Acesta ar fi plasat chiar sub un autoturism parcat.

Toate forțele de intervenție s-au mobilizat la fața locului.

Vorbim despre echipa antitero, echipaje de polițiști și mascați.

Vă reamintim că sediul IPJ Argeș se află în aceeași incintă cu Poliția Locală Pitești. De asemenea, în apropiere este și sediul Inspectoratul Școlar Argeș., dar și Spitalul de Pediatrie Pitești.

 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90