930×122 CAPRA 5

dumitru tudosoiu

ATENȚIE, ELEVI ȘI PĂRINȚI! DUMITRU TUDOSOIU: EXCURSIILE ŞCOLARE NU SUNT OBLIGATORII

Excursiile şcolare reprezintă pentru elevi un mod plăcut de petrecere a timpului liber. Însă, în eventualitatea în care ar exista cazuri de profesori care i-ar obliga pe elevi să participe la astfel de excursii, sub amenințarea unor note mici și pentru a obține foloase materiale necuvenite, părinții sunt invitați să reclame.

Citiți și: „Generalul” Tudosoiu, luat la „rost” de un elev de la „Brătianu”/ „Ce este un inspector?”

Inspectorul şcolar general al județului Argeș, Dumitru Tudosoiu, declară pentru ePitești că părinţii pot reacţiona în cazul în care copiii lor ar fi victime ale unor asemenea practici.

„Părinţii care au anumite suspiciuni sau cunoştinţă că este ceva necurat la mijloc trebuie să sesizeze Inspectoratul Şcolar. Imediat constituim o comisie de disciplină în cadrul unităţii de învăţământ, analizăm şi luăm măsurile care se impun.

Citiți și: Pitești. Eveniment deosebit la Școala ,,Traian”

Să fie limpede: excursiile şcolare nu se fac oricum! Este nevoie de un dosar care trebuie depus pentru avizare la Inspectorat, iar acesta trebuie să conţină, printre altele, documente privind acceptul părinţilor şi elevilor de a participa, elemente despre organizare, traseul, declaraţii pe propria răspundere etc. Încă o dată, îi rugăm pe părinţi să ne sesizeze orice li se pare a fi în neregulă cu aceste excursii!”, spune Dumitru Tudosoiu (foto).

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90