930×122 CAPRA 5

aragaz

gaze

EXPLOZIA DIN MIOVENI: PROPRIETARUL A UITAT ARAGAZUL PORNIT

Aşa cum v-am informat, o explozie s-a produs în această dimineaţă într-un apartament din Mioveni, locatarii din tot blocul fiind evacuaţi.

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, nu a fost vorba de scurgeri de gaze sau de probleme la centrala termică a apartamentului. Cel mai probabil, susţin inspectorii ISU, proprietarul a lăsat gazele la aragaz pornite. Dimineaţă, când a vrut să îşi aprindă o ţigară, s-a produs deflagraţia.

Din fericire, bărbatul, în vârstă de 44 de ani, este acum în afara oricărui pericol. A suferit arsuri pe 8% din corp (la mâini şi la faţă), dar este stabil. El se află internat la Spitalul Judeţean de Urgență din Pitești. Locatarii au fost lăsaţi să revină în apartamente, structura de rezistenţă a blocului nefiind afectată.

Citiți și: Accident grav, cu două mașini. O șoferiță de 25 de ani, rănită

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90