Donaris 930 x 122

explozie

EXPLOZIE PUTERNICĂ ÎN ARGEȘ

Explozie puternică în Argeș. O explozie urmată de un incendiu s-a produs azi noapte, în jurul orei 2, la o casă de locuit din satul Fâlfani al comunei argeșene Stolnici.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Pentru stingerea incendiului, pompierii de la Secția Costești, veniți cu două autospeciale cu apă și spumă, au avut nevoie de nu mai puțin de trei ore.

La fața locului a ajuns și un echipaj cu ambulanță SMURD. Din fericire, nu a fost nevoie de intervenția echipajului medical, nimeni nefiind rănit. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, în momentul deflagrației în casă nu se afla nicio persoană, proprietarul locuinței fiind plecat din localitate.

Citiți și: Pitești. Toate forțele de ordine ies în stradă!

În urma incendiului, a ars casa pe o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați. Cauza exploziei, urmată de incendiu, a fost, conform sursei citate, o butelie uitată deschisă. (Foto: Arhivă – descriptiv) 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90